Vihersisustaminen on luonnollinen osa sisustamista

Elävillä viherkasveilla on paljon hyvää annettavaa – ne ”syövät” sisäilman meille haitallisia pienhiukkasia eli puhdistavat ilmaa kosteuttaen sitä samalla. Kasvit voivat toimia liikenteenohjaajina, väliseininä, näköesteinä, katseenvangitsiojoina, äänen eristäjinä ja ylipäänsä tilojen elävöittäjinä. Enää ei tarvitse tyytyä viherkasviin ruukussa, vaan voi valita monista erilaisista viherelementeistä kuten vihertaulut, viherseinät, sammal, valaisimet, joissa on kasveja.

Pyydä Canto Verde paikalle niin suunnittelemme yhdessä sinun toiveidesi mukaisen vihersisustuksen.


Viherseinät, vihertaulut, liikuvat viherseinät

Suomessa hieman uudempaa vihersisustamista edustavat erilaiset viherseinät. Liikkuvilla viherseinillä saadaan helposti raikkaita väliseiniä pieneenkin tilaan ja toisaalta suuret, seinään intergroitavat viherseinät ovat näyttäviä elementtejä missä tahansa. Vihertaulut ovat myös nostamassa suosiotaan.

Voit hankkia seinän myös leasing-rahoituksella.

info@cantoverde.fi  p. 020 7199 100


Silkkikasvit

Joskus on perusteltua sisustaa silkkikasveilla – etenkin kun valoa ei ole tarpeeksi tai tila on vetoinen ja kylmä. Tai jos asiakas pitää erityisesti silkkikasveista. Silkkikasvit ovat nykyään aidon näköisiä ja valikoima on runsas.

Pyydä Canto Verde tekemään sinulle suunnitelma.

info@cantoverde.fi  p. 020 7199 100


Ruukut

Vihersisustamisessa ei ole pakko tyytyä valkoisiin muoviruukkuihin – valittavana on tuhansia erilaisia ruukkuja kaikissa RAL-väreissä, kaiken muotosia ja erilaisista materiaaleista valmistettuja.

Canto Verde suunnittelee juuri sinulle sopviat ruukut huomioden paitsi kasvin tarpeet myös ympäristön, johon ne tulevat. Vihersisustaminen on parhaimmillaan piste i:n päälle, kun luodaan viihtyisiä tiloja työympäristöiksi, julkisiin rakennuksiin ja toki yksityiskoteihinkin.

Ota yhteyttä niin voimme aloittaa suunnittelun!

info@cantoverde.fi

p. 020 7199 100