Aalto yliopisto, Espoo

Oli mukavan haastavaa toteuttaa Aalto-yliopistolle Otanimeen 10 m2 silkkiviherseinä olemassa olevia elementtejä (palokaappi ja TV) väistellen. Oleskelutilan viherverho oli ensimmäinen laatuaan, näitä voisi tehdä enemmänkin! Suuret silkkipuut istutettiin upeisiin valkoisiin Vondom-ruukkuihin.

Lahdessa Renkomäen ABC:lle haluttiin sademetsätunnelmaa saniteettitiloihin. Sitähän Canto Verde osaa järjestää!

Askonkatu 9, Lahti, Renor

Yhteistyö Renorin kanssa on jatkunut ja Canto Verde on vastannut Askonkatu 9:n ulkoistutuksista. Kesällä orvokit ilahduttivat valtavalla kukinnallaan toukokuusta syyskuun loppuun ja sitten tuli Suomi 100 v -teemaan sopivat sini-valkoiset callunat. Etupihalla hehkuvat oranssit callunat ja ikivihreä mahonia.


Yksityiskoti, Helsinki

Canto Verde palvelee erittäin mielellään myös kuluttaja-asiakkaita. Oli ilo toimittaa raikas vihertaulu yksityiskotiin pääkaupunkiseudulle. Parveke on lämmin ympäri vuoden, joten elävät kasvit pärjäävät siellä mainiosti ja tuottavat viheriloa asukkaille.


Mikeva Lapinjärvi

Canto Verde toimitti Mikevan uuden uutukaiseen hoiva- ja palvelukotiin Lapinjärvelle vihersisustusta – kukkiva bougainvillea ilahduttaa väreillään loputtomasti! Nuorekkaat palloruukut sopivat moderniin kohteeseen hyvin.


Tavaratalo Sokos, Lahti

Lahden tavaratalo Sokos sai uutta raikasta ilmettä, kun Canto Verde toimitti sinne viherseiniä – nämä on tehty silkkikasveilla, joten ovat periaatteessa ikuisia, kunhan niitä huolletaan ja puhdistetaan aika ajoin. Käykää katsomassa!


Lahden kaupungin pääkirjasto

Canto Verde toteutti Lahden kaupungin pääkirjaston vihersisustuksen siellä tehdyn remontin yhteydessä. Altaisiin istutettiin n. 120 elävää viherkasvia ilman multaa = vesiviljelynä. Rappujen alle saatiin eloa stabiloidulla sammalella, jota kiinnitettiin siellä olevien kivien päälle vihreiksi poluiksi. Joitakin silkkikasveja käytettiin myös. Lopputulos on monimuotoinen kokonaisuus, jossa on paljon katseltavaa.


Renor Oy, Askonkatu 9, Lahti

Renor Oy avasi marraskuussa Askonkatu 9:ssa täysin uusitun ravintola Werstaan ja samalla uusiutui koko torin ilme. Canto Verde toimitti torille silkkitammet suurissa tyyliin sopivissa terracottan värisissä ruukuissa. Ravintolan oliivipuut ovat myös à la Canto Verde.

oliivit


Lännen kiinteistöpalvelut Oy, Tampere

Tamperelainen kiinteistöpalveluita tuottava yritys halusi päivittää vihersisustustaan itselleen sopivaan lännen tyyliin ja Canto Verde toteutti tiloihin suuren kaktusistutuksen, joka oli juuri sitä, mitä asiakas toivoi. Lisäksi aulaan tehtiin vihertaulu elävillä kasveilla – ilmanraikastin vailla vertaa!

kasvitaulu-lannen-kp-tre


Päijät-Hämeen Osuuspankki, Trio, Lahti

Trion Osuuspankin konttorissa on tehty muutostöitä ja samalla haluttiin uusia vihersisustusta. Canto Verde toimitti uusittuihin tiloihin muuhun sisustukseen sopivat silkkikasvi-istutukset, mm. laakeripuita korkeissa harmaissa ruukuissa. Pöydille laitettiin pienet rahapuuistutukset, jotka sopivat mainiosti pankin tyyliin.


Mikeva Taivallahden Helmi, Helsinki

Entinen Taivallahden kasarmi on muutettu upealla tavalla palvelu- ja hoitokodiksi ja siellä on todellakin panostettu viihtyvyyteen. Siksi elävät viherkasvit sopivat sinne mitä parhaimmalla tavalla luomaan kodinomaista tunnelmaa ja elävöittämään tiloja. Kuvia tulee lisää kunhan kohde on kokonaan valmis.


Jonel Thai, Vapaudenkatu, Lahti

Jone laajensi ravintolaansa naapurihuoneistoon ja tilasi sinne silkkiviherseinän, joka on kyllä jo paikoillaan, mutta kuva puuttuu. Silkkikasvit ovat nykyään tosi aidon näköisiä ja niillä saa näyttävää vihreää pintaa. Kannattaa mennä katsomaan ja nauttia samalla Jonelin herkuista! Kuva tulee kohta.

Lahden ammattikorkeakoulu, NiemiKampus, viherseinä 17 m2

Oli huikeaa saada toteuttaa ensimmäinen iso viherseinä LAMKille! Siellä se kasvaa ja voi hyvin, käy itse katsomassa, jos liikut Lahdessa.